Drink je slank

Drink je slank


Slapend slanker worden, wie droomt daar niet van? Het is mogelijk met dit drankje!

Veel mensen weten dat citroen goed is voor de vetverbranding. Maar wist je dat verschillende soorten pepers je stofwisseling ook versnellen? Hetzelfde geldt voor azijn. Als je deze ingrediënten samen tegelijk eet of drinkt, krijg je een enorme vetverbranding boost.

Wat heb je nodig voor één drankje?
– 240 milliliter gekookt water;
– 1 eetlepel appel azijn;
– 1 citroen;
– Snufje gemalen chilipepers.

Schenk het gekookte water in een groot glas. Rasp vervolgens de citroen en voeg deze aan het hete water toe. Laat dit 10 minuten staan. Voeg daarna de rest van de ingrediënten toe en roer dit goed door. Drink dit drankje voor het slapen gaan om de vetverbranding tijdens je slaap te stimuleren. Je kunt dit drankje ook voor en na het eten drinken om de vetverbranding te stimuleren.

 

+ There are no comments

Add yours