Dit is dus officieel het meest verslavende voedsel op de wereld!

Dit is dus officieel het meest verslavende voedsel op de wereld!


Als we een beste vreetbui te pakken hebben, duwen we alles naar binnen wat los en vast zit. Ja, we weten dat het niet goed is, maar sommige dingen kunnen we nu eenmaal niet weerstaan: chocola, brownies, chips, ze roepen ons gewoon! Ons lichaam is er gewoon een beetje verslaafd aan. Maar wat zou nu het meest verslavende voedsel zijn?

Niet alleen wij zaten met die brandende vraag, ook onderzoekers van the University of Michigan vroegen het zich af. En gelukkig voor ons zouden ze geen onderzoekers zijn als ze niet daadwerkelijk op onderzoek uitgingen. De knappe koppen gingen op onderzoek uit en… ze vonden een winnaar. Mogen we een kleine drumroll? Pizza bleek dé winnaar te zijn.

De onderzoekers vroegen 384 mensen om 35 soorten voedsel een cijfer tussen de 1 en 7 te geven, waarbij 7 stond voor heel verslavend en 1 voor niet verslavend. Pizza eindigde het hoogst met een score van 4.01. Op een goede nummer twee stond chocolade, gevolgd door ijs en Franse frietjes.

Wij weten wat ons dit weekend op het menu staat: een pizza met frietjes on the side als hoofdgerecht met chocoladeijs toe.

Bron: her.ie, giphy.com 

+ There are no comments

Add yours