Couscous redde het leven van mijn telefoon

Couscous redde het leven van mijn telefoon


De wereld stopte met draaien, horrorscenario’s spookten door mijn hoofd en ik pinkte snel een traantje weg. Datgene wat ik al jaren vreesde was vandaag gebeurd. Ik wilde alleen maar de afwas doen en tegelijkertijd de nieuwe instagram-foto van Ryan Reynolds bewonderen. Voordat ik het doorhad wat er gebeurde, zonk mijn telefoon langzaam naar de bodem van de wasbak. 

Wat had ik gedaan? Als ik enige kans wilde hebben om mijn levenslijn te redden, moest ik snel handelen. Godzijdank had ik een noodplan. Dankzij deze handelingen redde ik het leven van mijn sociale contactenbron.

  1. Grijp je geliefde zo snel mogelijk uit het water en doe je telefoon UIT.
    Nee mijn vrinden, KIJK NIET OF JE TELEFOON NOG WERKT. Zet je telefoon meteen uit!  Anders loop je het gevaar dat kortsluiting ontstaat in je telefoon.
  2. Begraaf je telefoon in een kom met kattenbakvulling of couscous.
    In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, werkt rijst niet als beste redmiddel voor je telefoon. Kattenbakvulling en couscous zijn twee van de meest effectieve absorberende middelen.
  3. Wacht tenminste 24 uur voordat je je telefoon weer aandoet.
    Het allerbeste kun je 48 uur -of nog langer- wachten voordat je je telefoon weer inschakelt. Eerlijk gezegd wachtte ik denk ik maar 20 uur, oops (Ik zag een technologische detox gewoon niet zitten). Als je minstens 48 uur wacht met je telefoon aandoen, is de kans heel groot dat-ie helemaal is opgedroogd. Stel dat je je telefoon aandoet terwijl-ie nog niet helemaal droog is, is de kans groot dat-ie het nooit meer doet.
Bron: Gazelle.com 

+ There are no comments

Add yours