Voute MSN-afkortingen die iedereen gebruikte

Voute MSN-afkortingen die iedereen gebruikte


De kusjes en de smileys vlogen in het rond wanneer jij op een willekeurige avond aan het tjetten was met je BFF en je potentiële lover. Maar welke afkortingen gebruikte je ook al weer om je genegenheid te uiten? Wij frissen je geheugen op!

Hoest?
Vooral onder de MSN-leken onder ons was deze erg verwarrend. ‘Ik hoef niet te hoesten’ en ‘Ik ben niet verkouden’, waren de voorzichtige antwoorden die we teruggaven wanneer een vriendje dit tegen ons zei. Ai, wat zaten wij fout. Hoest was niets meer dan een afkorting: HOE iS heT.

WJNMK
Wil je nooit meer kwijt. Ah, lief hè!

TZ
Tongzoen. Vooral niet te verwarren met: tot zo. Kreeg je nare situaties van.

via GIPHY
HVJ
Boemboemboem. Hvj…. HVJ… Haa Vee F*ucking Jee. Hou van je! Je hart ging als een malle tekeer wanneer je deze woorden opeens op je beeldscherm zag verschijnen. J. uit 2A vond jou leuk! Sterker nog: hij hield van je! Mymymy. Een screenshot van het gesprek werd meteen naar je vriendinnetjes gestuurd.

NTB
Niet te breken. Sowieso dat jij en je bestie dat in jullie naam hadden staan. Met natuurlijk de beginletter van de desbetreffende bestie erachter.

NWLY
Deze werd vooral door hen gebruikt die effe anders wilden zijn en die de Engelse taal wáánzinnug goed onder de knie hadden: never wanna lose you. Dat je het maar weet!

via GIPHY

BRB
Vooral als je even moest plassen of even naar beneden liep om drinken te pakken werd deze vaak gebruikt. Maar ook gewoon als je even met mamsie mee ging naar de supermarkt. We hebben het natuurlijk over de: Be right back.

CKER
Waarom we deze gebruikten? Géén idee. Was cool ofzo. Echt veel letters scheelde het eigenlijk niet met het bedoelde: zeker.

Ach, het had ook best wel wat. Toch wel jammer dat onze kids het later zullen moeten doen met Facebook Messenger of WhatsApp. Of met een of ander superhypermodern communicatieapparaat.

4 Comments

Add yours

+ Leave a Comment