Nieuw: hondvriendelijke winkelwagens

Nieuw: hondvriendelijke winkelwagens


Na een dag werken is er niets fijner dan je hondenvriendje of –vriendinnetje weer te zien. Wanneer jullie vervolgens een blokje omgaan, bedenk je dat je eigenlijk nog naar de supermarkt moet. Je loopt toevallig langs de winkel, maar je bent in dubio. Breng je eerst je hond naar huis of laat je hem buiten wachten?

Met pijn in je hart kies je ervoor om je hond vijf minuten buiten te laten wachten. Alhoewel het slechts 300 seconden zijn, voelt het als een eeuwigheid. Een supermarkt in Italië wil je dit hartzeer besparen, daarom komt winkel Unes met een oplossing: een hondenvriendelijke winkelwagen.

Ja, je leest het goed. Honden tot 12 kilo kunnen comfortabel in je winkelwagentje worden geplaatst. Er is genoeg ruimte voor je vierpoter én voor je boodschappen. Mocht je het je trouwens afvragen, de winkelwagens worden na ieder gebruik schoongemaakt.

De eigenaar is van plan om deze winkelwagen bij meerdere supermarkten in Italië te introduceren.
Alhoewel het beeld van een hond in een winkelwagen er uiterst schattig uitziet, is niet iedereen enthousiast over deze winkelwagen in verband met hygiëne en allergieën.

Wat vind jij van deze hondenvriendelijke winkelwagen? Zou jij deze shopping car gebruiken als-ie in Nederland zou komen?

+ There are no comments

Add yours