Sharing is caring: leuke blogs om te volgen

Sharing is caring: leuke blogs om te volgen


Gezien het zonnetje buiten heerlijk schijnt, doe ik vandaag hetzelfde op dit blog en zet ik een aantal blogs in het zonnetje. Hieronder lees je een lijstje van blogs die zeker de moeite waard zijn om te volgen!

Kidzblogger.nl
Je kunt het vast al raden, dit blog gaat over kids. Yvonne geeft je op deze site een kijkje in haar leven. Deze moeder blogt over de belevenissen van/ met haar kinderen en daarnaast deelt ze ook nog eens regelmatig superleuke winacties!

Ladyjewelery.nl
Een blog waarvan iedere juwelenliefhebber dolblij wordt. Naast hebberig makende sieraden die je op dit blog kunt vinden, delen Joy en Edith ook tips, DIY’s en reviews.

Wilmaaa.nl
Na slechts één blik te werpen op het blog van Wilma word je al vrolijk. Wilma blogt over fashion, lifestyle en over het leven als mama. Dit is een blog die je met een glimlach op je gezicht leest en waarvan de posts ook nog eens van gelikte foto’s zijn voorzien.

Mamavanliam.nl
De mama van Liam -Mèlanie- blogt enthousiast over het moederschap. Mèlanie geeft je een kijkje in haar leven, deelt mooie verhalen met je, maar durft ook de minder mooie verhalen aan bod te brengen. Een blog die je geboeid zult lezen.

Budgetella.nl
Je kent het vast wel, nadat je je loon hebt ontvangen leef je drie dagen lang als een big spender en daarna is het weer letten op iedere uitgave. Toch wil je graag nog steeds leuke spullen shoppen en daarom is de budgetvriendelijke blog Budgetella in het leven geroepen. Roxanne houdt je op dit blog op de hoogte van alle koopjes, DIY’s en nog veel meer.

Littlefamilyof3.be
Vrolijk blogt Sarah op Littlefamilyof3.be over haar gezin. Op haar blog verschijnt regelmatig een nieuwe post – die overigens is voorzien van een ontzettend vrolijke lay-out. Naast bloggen over haar gezin, pent Sarah ook reviews, tips en lifestyle-artikelen neer.

Cindyscoachingcorner.com
Be magical, just by being you!‘ Wat een fijne positieve boodschap, en dat is wat Cindy je wil meegeven: positiviteit. Cindy blogt over o.a het vinden van rust, mindfulness en liefde.

Mamametpassie.nl
Angela is een mama met passie en blogt graag over het moederschap. Zo deelt ze graag verhalen over haar zwangerschap, bevalling en borstvoeding met je, maar vertelt ze ook verhalen van andere moeders op dit blog. Daarnaast staan op dit blog een paar heftige verhalen, maar ook een aantal hilarische anekdotes. 

 

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment