De geneugten van Vaseline

De geneugten van Vaseline


Vaseline is een ware must-have. Dankzij de zalfachtige substantie is jouw schrale huid in de winter binnen no-time weer zacht. Ook kun je vaseline gebruiken als make-up remover en kan het scheerschuim vervangen. Meer weten over wat je met vaseline kunt doen? Lees dan snel verder!

Va·se·li·ne (de; v(m)). Volgens Van Dale een ‘reukloze vetachtige stof, gedistilleerd uit petroleum en teer’. Als ik de definitie van ‘vaseline’ in de Van Dale kon veranderen zou de definitie: ‘life saver’ worden en wel om deze redenen: 

Lippenstift vrije tanden
Niets zo vervelend als lippenstift op je tanden. Smeer een beetje vaseline op je tanden, voordat je een mooie kleurtje op je lippen doet. Zo zorg je ervoor dat er nooit lippenstift op je tanden blijft zitten.

Wimperserum
Wil jij graag meer volume in je wimpers? Smeer dan voordat je gaat slapen je wimpers in met vaseline. De volgende dag heb je gegarandeerd prachtige wimpers.

Parfumversterker
Wil je langer genieten van je geurtje dat je vanochtend opdeed? Smeer dan eerst een beetje vaseline op de plek waar jij je geurtje spuit. Zo blijf jij je geurtje veel langer ruiken.

 

 

+ There are no comments

Add yours