Little rebel: overtredingen die ons echt bad ass doen voelen

Little rebel: overtredingen die ons echt bad ass doen voelen


Een bank overvallen heb je in je slaap weleens overwogen, maar daadwerkelijk participeren in degelijke roof laat je overdag toch maar aan je voorbij gaan. Je lijkt een deugdelijke burger, maar oh oh, de gezagvoerders zouden eens moeten weten wat jij doet wanneer zij de andere kant op kijken.


We voelen ons mieters rebels wanneer we gewoon schijt hebben aan de regels en ze sick hard overtreden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze uiterst illegale praktijken?

Eerste klas gaan zitten in een overvolle trein terwijl je een tweede klas kaartje hebt. (Dat je braaf tweede klas zou gaan zitten als er wel plek zou zijn geweest, vertel je natuurlijk niet aan je gangstahsquad.)

Een ezelsoor in een bibliotheekboek vouwen. En dat terwijl de bibliothecaresse je nadrukkelijk op het hart drukte dat nou net niet te doen maar gewoon de daar voorbestemde boekenleggers te gebruiken.

Niet van je fiets afstappen terwijl je tien borden bent gepasseerd die je vertellen dat wel te doen wanneer je langs een of andere constructie fietst.

Door oranje rijden terwijl je eigenlijk best makkelijk had kunnen remmen.

80 kilometer per uur rijden waar je eigenlijk maar 70 mag.

Met je vinger aan de muur voelen terwijl er een bordje voorstaat waarop vermeld is dat je van de muur moet afblijven omdat die net in de verf is gezet.

Nog een appel in je plastic zak gooien in de supermarkt wanneer je die net hebt gewogen en bestickerd.

Popcorn time gebruiken. Living on the edge, you know.

Een euro uit een wensfontein vissen. Jij zit nogal krab bij kas en als men de behoefte voelt om geld in een vijver te gooien, is het toch alleen maar een barmhartige gedachte dat het dan goed wordt benut in plaats?

Je behoefte doen op de mannen-wc omdat er een ontiegelijk lange rij bij het damestoilet staat.

Wildkamperen.

Vijf keer langs een standje lopen waar gratis dingen worden weggegeven. 1 per persoon zal je aan de kont roesten!

+ There are no comments

Add yours