Zout: remedie tegen migraine

Zout: remedie tegen migraine


Je hebt bonkende hoofdpijn en kunt je werk daardoor niet goed uitvoeren. De herhaaldelijke aanvallen van schele hoofdpijn gaan maar niet over en je bent wanhopig. Ondertussen heb je de deur van de drogist platgelopen, maar niets lijkt te helpen om van dat leed af te komen. Toch is er een heel simpele oplossing om van die migraine af te komen.

Zelf een drankje maken dat helpt tegen migraine is ontzettend eenvoudig. Hoogstwaarschijnlijk staan alle ingrediënten die je hiervoor nodig hebt al in je keuken. Kortom: je kunt gelijk aan de slag.

Wat heb je nodig?
– Zout
– Water
– Citroen

Wat je moet doen is heel simpel. Vul een glas voor driekwart met water. Knijp het sap uit de citroen en voeg de zout toe. Zorg er wel voor dat je in verhouding meer zout toevoegt dan citroensap. Deze techniek heeft bij veel mensen de pijn enorm verlicht.

Als je dit drankje wilt maken is het belangrijk om te weten dat niet ieder zout even effectief is. Voor dit drankje kun je prima tafelzout of zeezout gebruiken, maar het roze Himalayazout is het meest doeltreffend.

Hopelijk helpt dit drankje je om snel van je migraine of hoofdpijn af te komen!

Bron

+ There are no comments

Add yours