Zo haal je binnen no-time de stickers van je servies af

Zo haal je binnen no-time de stickers van je servies af


Het is toch altijd een beste klus. Je hebt nieuwe wijnglazen ingeslagen en je voelt je als een echte volwassene. Voldaan maak je de glazen schoon en begint met goede moed aan het verwijderen van de stickers. Wat helaas (weer) niet zo makkelijk is als het lijkt.

Je hebt de sticker al aan alle hoekjes geprobeerd los te scheuren, maar het lukt je nooit om dat kreng in één keer te verwijderen. Het gevolg? Je krabt je nagels stuk zonder resultaat te zien. Dat rot stickertje zit nog steeds op je volwassen wijnglazen.

Wat nu?! Ten eerste stop met krabben. Je nagels zullen je dankbaar zijn. Men neme vervolgens een Föhn, en houd olijfolie in de aanslag.

Als eerste moet je je föhn aandoen (joh), zet deze op de hoogste stand en zweef met je föhn over het stickertje heen voor ongeveer 50 seconden. Test vervolgens of je een hoekje makkelijk omhoog kunt liften. Zo ja, dan kun je het stickertje met gemak in één keer van je glas aftrekken. Als dit niet het geval is, kun je opnieuw het stickertje föhnen voor ongeveer dertig seconden.

En waarvoor is dan die olijfolie? Er blijft altijd een naar plaklaagje van de sticker over. Smeer een paar druppen olijfolie over het plakkerige gedeelte en laat dit intrekken voor ongeveer twee minuten. Daarna kun je het glas met een schuursponsje supermakkelijk schoonmaken.

Nu is je glas klaar voor een goede rode wijn, cheers!

via GIPHY

 

Bron: Purewow

+ There are no comments

Add yours